Skærmbillede af NAPAs ansøgningsmodul

NAPA har modtaget den første ansøgning i nyt ansøgningssystem

NAPA har lige lanceret ny hjemmeside og nyt ansøgningsmodul til vores Kulturstøtteprogram. Kort efter landede den første ansøgning om støtte: Et projekt der omhandler en kreativ workshop for børn og unge i Ilulissat og Maniitsoq.

Med det nye ansøgningssystem er det blevet nemmere at søge NAPA om støtte. Og samtidig har vi fået ny hjemmeside, hvor man blandt andet kan læse mere om de projekter vi har støttet og få inspiration til sin ansøgning. Og selvfølgelig er det hele på tre sprog: grønlandsk, skandinavisk og engelsk.

NAPAs Kulturstøtteprogram støtter kulturprojekter, som fremmer arktiske perspektiver i hele Norden.

“Vi har særligt fokus på projekter, der involverer og engagerer børn og unge, som har fokus på bæredygtighed eller som prioriterer projekter der faciliterer samarbejde, samskabelse og udveksling på tværs af landegrænser i Norden”, fortæller NAPAs direktør Anne Mette Gangsøy.

Andet nyt
En mand og en kvinde står, og kigger op på hinanden med røg omkring dem.
Et dramatisk blik ind i Grønlands historie

Det Kongelige Teater i København gav scenen til Grønland, da de i januar viste urpremieren af ”Præsten og åndemaneren” skrevet af grønlænderen Makka Kleist. Forestillingen gav et dramatisk og indsigtsfuld kig ind i starten på Grønland og Danmarks fælles historie. Grønlænderen Makka Kleist stillede sig

Læs mere »
Allatta!-vinder får Nordisk Råds Litteraturpris 2021

Nordisk Råds Litteraturpris er for første gang blevet tildelt en grønlandsk forfatter, da Niviaq Korneliussen den 2. november vandt prisen. Skuespilhuset i København er ved at falde til ro igen. Tina Dickow er netop gået af scenen efter at have leveret sangen ”Hjertestorm” sammen med

Læs mere »