Skærmbillede af NAPAs ansøgningsmodul

NAPA har modtaget den første ansøgning i nyt ansøgningssystem

NAPA har lige lanceret ny hjemmeside og nyt ansøgningsmodul til vores Kulturstøtteprogram. Kort efter landede den første ansøgning om støtte: Et projekt der omhandler en kreativ workshop for børn og unge i Ilulissat og Maniitsoq.

Med det nye ansøgningssystem er det blevet nemmere at søge NAPA om støtte. Og samtidig har vi fået ny hjemmeside, hvor man blandt andet kan læse mere om de projekter vi har støttet og få inspiration til sin ansøgning. Og selvfølgelig er det hele på tre sprog: grønlandsk, skandinavisk og engelsk.

NAPAs Kulturstøtteprogram støtter kulturprojekter, som fremmer arktiske perspektiver i hele Norden.

“Vi har særligt fokus på projekter, der involverer og engagerer børn og unge, som har fokus på bæredygtighed eller som prioriterer projekter der faciliterer samarbejde, samskabelse og udveksling på tværs af landegrænser i Norden”, fortæller NAPAs direktør Anne Mette Gangsøy.

Andet nyt
Børn og unges kunstværker fra workshop i Sisimiut
NAPA møder børn og unge i Diskobugten

NAPA rejser til Diskobugten i perioden fra den 3. juni til den 18. juni 2021. NAPA vil mødes med børn og unge samt lærere for at fortælle om deres nordiske muligheder samt lave drømmeworkshop på nogle af skolerne i Diskobugtens byer. Borgerne kan også møde

Læs mere »
Journalist tager teten som NAPA’s formidler

Efter tre år i KNR’s nyhedsafdeling springer Malik Brøns ud som NAPA’s nye kommunikationsansvarlige. Han startede i begyndelsen af august, og glæder sig til at skrive spændende nyheder om den livlige kunst- og kultur verden i Grønland.  Et kendt og vellidt ansigt i NAPA har

Læs mere »
Grønlandske samtaler i Norden: Film

Filmproducer Pipaluk K. Jørgensen og filmskaber Marc Fussing Rosbach debatterer forholdene om filmfolk i Grønland. Lyt eller se samtalen.   NAPA vil i de kommende uger udgive Grønlandske Samtaler i Norden. I dette afsnit taler vi med filmproducer Pipaluk K. Jørgensen og filmskaber Marc Fussing Rosbach.  

Læs mere »