Om NAPA

NAPA – Nordens Institut i Grønland er en kulturinstitution under Nordisk Ministerråd og har kontor i Grønlands hovedstad Nuuk. Vi udvikler, støtter og stimulerer det grønlandske og nordiske kulturliv med særlig vægt på børn og unge. Vi uddeler støtte til både professionelle og amatører, og vi udvikler vores egne projekter i samarbejde med andre nordiske og grønlandske kulturaktører.

NAPA yder gratis rådgivning om fondsansøgning inden for det nordiske kulturområde. Vi efterstræber at være et åbent kontor, hvor du altid er velkommen til at skrive, ringe eller komme forbi vores kontor til en kop kaffe – eller to – og en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig videre.

Vi søger at være et udgangspunkt for kreative møder, udveksling, relationer og netværk. Vi vil gøre, hvad vi kan for at finde nordiske eller grønlandske kontakter til dig.

 

Læs mere om NAPA og vores arbejde her

NAPA er den eneste nordiske institution i Grønland. Derfor huser vi også Info Norden Grønland, som er en del af Nordisk Ministerråds informationstjeneste. Info Norden svarer på spørgsmål om mobilitet i Norden i forbindelse med flytning, studier, arbejdsliv og meget andet.