Tang i vandkanten på en strand i Norden

Ansøgningsmodul til Arktisk Samarbejdsprogram lanceret!

NAPA og Ilisimatusarfik har fået lanceret hjemmesiden og ansøgningsmodulet til det Arktiske Samarbejdsprogram, efter Grønland overtog ansvaret for forvaltningen af puljen. Dermed kan projekter med fokus på bæredygtig udvikling i Arktis nu se frem til muligheden for at ansøge til puljen.

Siden den endelige beslutning om, at Grønland overtager forvaltningen af Arktisk Samarbejdsprogram den 2. november, har NAPA og Ilisimatusarfik arbejdet på højtryk for at færdiggøre hjemmesiden og ansøgningsmodulet.

Det er derfor med stor tilfredshed, og en grad af spænding, at de nu meddeler, at begge dele lanceres i dag, 1. december. Lanceringen sker 2,5 måned før ansøgningsfristen til puljen, den 15. februar.

NAPA og Ilisimatusarfik glæder sig til det tætte samarbejde, som de kommer til at have i forbindelse med forvaltningen af puljen, herunder at modtage og evaluere ansøgningerne, inden den endelige beslutning om bevilling tages af Nordisk Rådgivningskomité for Arktis.

Hjemmesiden kan du finde under NAPAs egen hjemmeside. 

Ansøgningsmodulet til Arktisk Samarbejdsprogram kan du finde her.

Andet nyt
Børn og unges kunstværker fra workshop i Sisimiut
NAPA møder børn og unge i Diskobugten

NAPA rejser til Diskobugten i perioden fra den 3. juni til den 18. juni 2021. NAPA vil mødes med børn og unge samt lærere for at fortælle om deres nordiske muligheder samt lave drømmeworkshop på nogle af skolerne i Diskobugtens byer. Borgerne kan også møde

Læs mere »
Unison Strings øver - foto af Unison Strings
Nordiske strygere i Grønland

Den nordiske strygergruppe Unison Strings har lavet workshops for børn og unge og spillet koncerter i Grønland Siden 2014 har den internordiske klassiske strygerfestival, Unison Strings Festival – Greenland, hvert år inviteret strygerelever og professionelle strygere fra Grønland, Færøerne, Island og Danmark til 10 intense

Læs mere »