Åbning af Nuuk Snow Festival 2021

Nuuk Snow Festival 2021 er åbnet

Nuuk Snow Festival 2021 åbnede i dag torsdag 4. marts kl. 10, og vil vare frem til søndag 7. marts.

8 hold fra Nuuk vil arbejde med sneblokkene ved Nuutoqaq i 4 dage, og præmieoverrækkelsen vil ske søndag 7. marts om eftermiddagen kl. 14. På grund af de få hold, der kan deltage, har man i år ikke valgt at kategorisere sneskulpturerne i non-figurativ og figurativ. Alle kan deltage i festivalen, og det er gratis.

“NAPA har tidligere støttet nordiske holds deltagelse på festivalen med rejsestøtte, senest i 2020. I år har NAPA ikke fået ansøgninger til nordisk deltagelse grundet Covid19 restriktioner, men vi håber på nordiske hold vil deltage næste gang”, siger Anne Mette Gangsøy, direktør på NAPA.

”De nordiske hold kan være med til at inspirere lokale til at arbejde internationalt og deltage ved andre sneskulpturfestivaler. Desuden håber vi at et nordisk hold vil få knyttet bånd til lokale skulptører som de kunne have lyst til at samarbejde med i fremtiden” sagde arrangør af Nuuk Snow Festival Maannguaq Rosing om nordisk deltagelse i 2020.

Del

Andet nyt
Dans over Hovedet Maliina Jensen og Kate Lawrence
Kulturen er sprællevende

Danser Maliina Jensen har med støtte fra blandt andre NAPA taget dansen ud af sine rammer, og vækket Nuukborgernes nysgerrighed sammen med danseren Kate Lawrence. Slutningen af juli måned bød ikke blot på solskin og varme, men også på en oplevelse uden lige, da danser

Læs mere »
The Lost Norsemen

The Lost Norsemen: Mød nordboerne – de grønlandske vikinger På udstillingen The Lost Norsemen kunne man gå på opdagelse i vikingernes fodspor i Grønlands fantastiske landskab og ruinerne efter dem. Via virtual reality kunne man opleve, hvor og hvordan de boede og levede. Det var

Læs mere »