Åbning af Nuuk Snow Festival 2021

Nuuk Snow Festival 2021 er åbnet

Nuuk Snow Festival 2021 åbnede i dag torsdag 4. marts kl. 10, og vil vare frem til søndag 7. marts.

8 hold fra Nuuk vil arbejde med sneblokkene ved Nuutoqaq i 4 dage, og præmieoverrækkelsen vil ske søndag 7. marts om eftermiddagen kl. 14. På grund af de få hold, der kan deltage, har man i år ikke valgt at kategorisere sneskulpturerne i non-figurativ og figurativ. Alle kan deltage i festivalen, og det er gratis.

“NAPA har tidligere støttet nordiske holds deltagelse på festivalen med rejsestøtte, senest i 2020. I år har NAPA ikke fået ansøgninger til nordisk deltagelse grundet Covid19 restriktioner, men vi håber på nordiske hold vil deltage næste gang”, siger Anne Mette Gangsøy, direktør på NAPA.

”De nordiske hold kan være med til at inspirere lokale til at arbejde internationalt og deltage ved andre sneskulpturfestivaler. Desuden håber vi at et nordisk hold vil få knyttet bånd til lokale skulptører som de kunne have lyst til at samarbejde med i fremtiden” sagde arrangør af Nuuk Snow Festival Maannguaq Rosing om nordisk deltagelse i 2020.

Del

Del på facebook
Del på linkedin
Andet nyt
NAPA rejser til Nordgrønland på info-rejse

NAPA rejser til Nordgrønland i perioden 24. august til den 8. september 2021. NAPA vil mødes med børn, lærere og borgere for at fortælle om deres nordiske muligheder, lave workshop for børn. NAPA vil også holde Tamassa, der er NAPAs åbne rådgivning om nordiske støttemuligheder,

Læs mere »
wiping the ice cream off your face
”De-arcticfication” i Nordisk kunst

En kunstnerisk arktisk dialog om ”De-arctification” i forbindelse med en fejring af Laplandsk Kunstnersammenslutnings 30 års jubilæum. Et projekt med titlen De-arctification i Nordisk kunst afvikles i Galleria Lainaamo i Rovaniemi i Finland dagene 11.-13. august 2021. Der vil være workshop, artists talks, en guidet

Læs mere »