NAPAs
Kulturstøtteprogram

NAPAs Kulturstøtteprogram støtter individer, organisationer og aktører inden for kunst og kultur med grønlandsk relevans i hele Norden. Det betyder, at projekter skal have minimum én grønlandsk partner og en partner fra det øvrige Norden.  

Arctic Sounds
Festival i Sisimiut, Grønland​
Arctic Sounds
"Støtten fra NAPA er en skelsættende del af Arctic Sounds vision om bygge bro mellem Grønland og det øvrige Norden. NAPA har støttet både kunstneres rejser og underliggende projekter under NORDIC PLAYGROUNDS paraplyen. Især co-creation og sangskrivning har fået kæmpe udbytte af støtten fra NAPA - både gennem direkte økonomisk støtte og gennem samtaler om Nordisk samarbejder, ekstern support, kontakter og sparring."
Se mere
Arctic Sounds
Festival i Sisimiut, Grønland​
Previous slide
Next slide

Formålet med NAPAs kulturstøtteprogram er at bidrage til, at Norden bliver verdens mest integrerede og bæredygtige region. Det skal vi gøre ved at støtte kulturprojekter, som bygger på holdbare samarbejder mellem nordiske og nordisk-arktiske aktører.

Kulturstøtteprogrammet skal sikre et bredt forankret kultursamarbejde, som udvikler fællesskaber og forståelse mellem indbyggere i Norden. Vi ønsker at flere mennesker og organisationer får øget viden om og større interesse for nordisk kultursamarbejde med fokus på Grønland.