Du har stadig chancen for få støtte fra Kulturstøtteprogrammet

Der er midler til årets sidste ansøgningsrunde i NAPA’s Kulturstøtteprogram. Det er alle projekter for under 100.000 kroner. 

Det har været et fantastisk 2022 for NAPA og kunst- og kulturaktører, for det har været et helt år uden restriktioner.

Vi kan igen samles og nyde de kulturelle arrangementer landet over. Samarbejdspartnere fra Norden skal heller ikke længere tænke på indrejserestriktioner nu hvor alt er åbnet op igen.

Men vi vil gerne ende året med en tom kasse.

Der er nemlig stadig midler at hente i vores Kulturstøtteprogram. Sidder du derfor med en idé, du gerne vil gøre til en realitet, så send din ansøgning til os. Årets sidste frist er den 15. december.

Har du brug for hjælp til din ansøgning, så kontakt os for gratis rådgivning og vejledning.

NAPAs Kulturstøtteprogram støtter individer, organisationer og aktører inden for kunst og kultur med grønlandsk relevans i hele Norden. Det betyder, at projekter skal have minimum én grønlandsk partner og en partner fra det øvrige Norden. 

I år har vi for eksempel støttet bandet Nuija med 35.000 for at de kunne indspille deres debutalbum. NAPA har også støttet adskillige kunst- og kulturaktørers rejser til Norden eller andre regioner.

Formålet med NAPAs kulturstøtteprogram er at bidrage til, at Norden bliver verdens mest integrerede og bæredygtige region. Det skal vi gøre ved at støtte kulturprojekter, som bygger på holdbare samarbejde mellem nordiske og nordisk-arktiske aktører.

Kulturstøtteprogrammet skal sikre et bredt forankret kultursamarbejde, som udvikler fællesskaber og forståelse mellem indbyggere i Norden. Vi ønsker at flere mennesker og organisationer får øget viden om og større interesse for nordisk kultursamarbejde med fokus på Grønland.

Hvis du vil læse mere om NAPA’s kulturstøtteprogram, så kan du se mere her.


Del

Gik du glip af disse nyheder?
NAPA rejser til Nordgrønland på info-rejse

NAPA rejser til Nordgrønland i perioden 24. august til den 8. september 2021. NAPA vil mødes med børn, lærere og borgere for at fortælle om deres nordiske muligheder, lave workshop for børn. NAPA vil også holde Tamassa, der er NAPAs åbne rådgivning om nordiske støttemuligheder,

Læs mere »
Johanne Lykke Holm og Niviaq Korneliussen
Forfattersamtale – Niviaq Korneliussen og Johanne Lykke Holm

I anledningen af Nordisk Råds Litteraturpris 2021 mødes de nominerede i en stribe forfattersamtaler. Onsdag den 5. maj kl. 14 (grønlandsk tid) snakker Niviaq Korneliussens med den svenske nominerede, Johanne Lykke Holm. Niviaq Korneliussen har lige modtaget Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat (læs mere her) og

Læs mere »
Mere samarbejde mellem unge Inuit og Sámi i fremtiden

Unge på tværs af Arktis deler erfaringer og skaber samarbejder, der giver dem både fællesskab og kontrol over egen fremtid Projektet, Naapitta – Let´s meet! løb af stablen den første weekend af september, hvor grønlandske og samiske unge mødtes i Nuuk og udforskede forskelle og

Læs mere »