Du har stadig chancen for få støtte fra Kulturstøtteprogrammet

Der er midler til årets sidste ansøgningsrunde i NAPA’s Kulturstøtteprogram. Det er alle projekter for under 100.000 kroner. 

Det har været et fantastisk 2022 for NAPA og kunst- og kulturaktører, for det har været et helt år uden restriktioner.

Vi kan igen samles og nyde de kulturelle arrangementer landet over. Samarbejdspartnere fra Norden skal heller ikke længere tænke på indrejserestriktioner nu hvor alt er åbnet op igen.

Men vi vil gerne ende året med en tom kasse.

Der er nemlig stadig midler at hente i vores Kulturstøtteprogram. Sidder du derfor med en idé, du gerne vil gøre til en realitet, så send din ansøgning til os. Årets sidste frist er den 15. december.

Har du brug for hjælp til din ansøgning, så kontakt os for gratis rådgivning og vejledning.

NAPAs Kulturstøtteprogram støtter individer, organisationer og aktører inden for kunst og kultur med grønlandsk relevans i hele Norden. Det betyder, at projekter skal have minimum én grønlandsk partner og en partner fra det øvrige Norden. 

I år har vi for eksempel støttet bandet Nuija med 35.000 for at de kunne indspille deres debutalbum. NAPA har også støttet adskillige kunst- og kulturaktørers rejser til Norden eller andre regioner.

Formålet med NAPAs kulturstøtteprogram er at bidrage til, at Norden bliver verdens mest integrerede og bæredygtige region. Det skal vi gøre ved at støtte kulturprojekter, som bygger på holdbare samarbejde mellem nordiske og nordisk-arktiske aktører.

Kulturstøtteprogrammet skal sikre et bredt forankret kultursamarbejde, som udvikler fællesskaber og forståelse mellem indbyggere i Norden. Vi ønsker at flere mennesker og organisationer får øget viden om og større interesse for nordisk kultursamarbejde med fokus på Grønland.

Hvis du vil læse mere om NAPA’s kulturstøtteprogram, så kan du se mere her.


Del

Gik du glip af disse nyheder?
Åbning af Nuuk Snow Festival 2021
Nuuk Snow Festival 2021 er åbnet

Nuuk Snow Festival 2021 åbnede i dag torsdag 4. marts kl. 10, og vil vare frem til søndag 7. marts. 8 hold fra Nuuk vil arbejde med sneblokkene ved Nuutoqaq i 4 dage, og præmieoverrækkelsen vil ske søndag 7. marts om eftermiddagen kl. 14. På

Læs mere »
Man kan nu ansøge til Arktisk Samarbejdsprogram

1. december åbnede ansøgningsrunden for Nordisk Ministerråds arktiske pulje. Den 13. januar vil NAPA holde et webinar om det Arktiske Samarbejdsprogram. Årets store ansøgningsrunde til det arktiske samarbejdsprogram er nu åben. Både nye og tilbagevendende ansøgere kan allerede nu søge midler fra puljen på vores

Læs mere »
En stor gruppe af nordens unge
Weekend-camp med nordens unge

NUBF – Nordens Unge i Bæredygtige Fællesskaber – er et projekt, lavet af DUF – Dansk Ungdoms Fællesråd – som har til formål at skabe stærkere bånd mellem unge på tværs af hele Norden. I led med dette, lavede NUBF tilbage i 2020, et årligt

Læs mere »