Du har stadig chancen for få støtte fra Kulturstøtteprogrammet

Der er midler til årets sidste ansøgningsrunde i NAPA’s Kulturstøtteprogram. Det er alle projekter for under 100.000 kroner. 

Det har været et fantastisk 2022 for NAPA og kunst- og kulturaktører, for det har været et helt år uden restriktioner.

Vi kan igen samles og nyde de kulturelle arrangementer landet over. Samarbejdspartnere fra Norden skal heller ikke længere tænke på indrejserestriktioner nu hvor alt er åbnet op igen.

Men vi vil gerne ende året med en tom kasse.

Der er nemlig stadig midler at hente i vores Kulturstøtteprogram. Sidder du derfor med en idé, du gerne vil gøre til en realitet, så send din ansøgning til os. Årets sidste frist er den 15. december.

Har du brug for hjælp til din ansøgning, så kontakt os for gratis rådgivning og vejledning.

NAPAs Kulturstøtteprogram støtter individer, organisationer og aktører inden for kunst og kultur med grønlandsk relevans i hele Norden. Det betyder, at projekter skal have minimum én grønlandsk partner og en partner fra det øvrige Norden. 

I år har vi for eksempel støttet bandet Nuija med 35.000 for at de kunne indspille deres debutalbum. NAPA har også støttet adskillige kunst- og kulturaktørers rejser til Norden eller andre regioner.

Formålet med NAPAs kulturstøtteprogram er at bidrage til, at Norden bliver verdens mest integrerede og bæredygtige region. Det skal vi gøre ved at støtte kulturprojekter, som bygger på holdbare samarbejde mellem nordiske og nordisk-arktiske aktører.

Kulturstøtteprogrammet skal sikre et bredt forankret kultursamarbejde, som udvikler fællesskaber og forståelse mellem indbyggere i Norden. Vi ønsker at flere mennesker og organisationer får øget viden om og større interesse for nordisk kultursamarbejde med fokus på Grønland.

Hvis du vil læse mere om NAPA’s kulturstøtteprogram, så kan du se mere her.


Del

Gik du glip af disse nyheder?
2 unge grønlændere med på nordisk ungemøde

På billedet fra venstre ses Karen Olsen-Lyberth, færingen Sanna Nolsøe-Djurhuus og Nina Titussen fra Sukorseq. Foto: Morten Rude 2 unge grønlændere fra Sorlak og Sukorseq har været på Ungetræning sammen med en masse andre unge fra hele Norden d. 1.-3. oktober 2021. 50 unge fra

Læs mere »
En gruppe unge musikere på scenen i lilla lys
Nordens unge musikere

GFD Collective, en samling af forskellige musikere fra henholdsvis Grønland, Færøerne og Danmark fik afholdt workshops og koncerter i Grønland i slutningen af 2021. Deres mål? At vække opmærksomhed og interesse for nordens individuelle kulturer, identiteter og sprog igennem den musik som de laver i

Læs mere »
Niviaq og Katti
Grønlandske kultursamtaler i Norden: Litteratur

Forfatter Niviaq Korneliussen og forlagsejer Katti Frederiksen snakker om vilkårene for forfattere i Grønland. Lyt eller se samtalen.  NAPA vil i de kommende uger udgive Grønlandske Samtaler i Norden. I dette afsnit taler vi med forfatter Niviaq Korneliussen og forlagsejer Katti Frederiksen. Introduktion Her er

Læs mere »
Vestnordisk dag 2021

Vestnordisk dag 2021 bliver afholdt torsdag den 23. september i Grønland, Færøerne og Island for at styrke og synliggøre det kulturelle samarbejde mellem disse 3 verstnordiske lande. I Nuuk arrangerer NAPA to forskellige og spændende arrangementer i Katuaq. Det første er en lærerkonference om det

Læs mere »