Ansøgningsfrister for sommer og efterår 2023 er ændret

Fristen for ansøgninger på 100.000-200.000 DKK er forlænget til den 15. oktober

Fristen for ansøgninger på 100.000 – 200.000 DKK forlænges til d. 15. oktober. Da ansøgningerne skal behandles af NAPAs bestyrelse. Du kan forvente dig svar efter den 11. november.

NAPA har ingen ansøgningsfrist i juli

NAPA har normalt ansøgningsfrist for mindre beløb d. 15. i hver måned. Men på grund af ferie er der ikke frist i juli måned. Hvis dit projekt skal løbe af stablerne i august eller september, anbefaler vi, at du sender din ansøgning om støtte op til 99.999 DKK senest 15. juni.

Du kan læse mere om NAPAs Kulturstøtteprogram her.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte NAPA på napa@napa.gl eller rådgiver Pauliina Oinonen på pauliina@napa.gl / +299 52 02 79.

 

Del

Gik du glip af disse nyheder?
Unison Strings øver - foto af Unison Strings
Nordiske strygere i Grønland

Den nordiske strygergruppe Unison Strings har lavet workshops for børn og unge og spillet koncerter i Grønland Siden 2014 har den internordiske klassiske strygerfestival, Unison Strings Festival – Greenland, hvert år inviteret strygerelever og professionelle strygere fra Grønland, Færøerne, Island og Danmark til 10 intense

Læs mere »
ÎVA live on stage - from the Nordic Remix case video
“Nordic Remix” – et digitalt musiksamarbejde

Musikalsk storytelling, nordiske medvirkende og samarbejde på tværs af kulturer, musikaliteter og landegrænser. “Nordic Remix”-projektet har modtaget støtte fra NAPAs Kulturstøtteprogram. Bag initiativet står mediekollektivet Are We Europe og de har lavet en video om projektet – se den her Fra projektbeskrivelsen: “Med projektet “Nordic

Læs mere »