Priskonkurrence om Energi i Arktis

Nordisk Energiforskning (NEF) har til formål at støtte det nordiske energisamarbejde. I led med dette afholder de et Nordic Energy Challenge hvert år, hvor aktører inden for energisektorerne kan indsende deres idéer for årets konkurrence-tema. Dette år er temaet Energi i Arktis. Her vil du kunne vinde mellem 7,792 DKK og 38,963 DKK!

De arktiske lande er kendt for at have en variation af udfordringer og muligheder inden for grøn omstilling. Derfor fokuserer dette års Nordic Energy Challenge på Energi i Arktis. Her stiller Nordisk Energiforskning disse spørgsmål:

– Hvilke energiudfordringer eller løsninger i Arktis vil, sammen med resten af Norden, bane vejen for at blive den mest bæredygtige og integrerede region i verden?

– Hvordan kan yderligere nordisk energisamarbejde facilitere kombinationen af høje miljøambitioner og økonomisk vækst?

– På hvilke måder kan disse ambitioner opnå et bredt og stærkt engagement fra offentligheden, erhvervslivet, industrien og civilsamfundet?

For at finde løsninger til at støtte den grønne omstilling har de derfor brug for idéer fra forskellige aktører. Det vil sige virksomheder fra energisektoren og andre sektorer, forskere/akademikere, non-profit organisationer, erhvervs- og brancheforeninger, studerende og enkeltpersoner.

Nordic Energy Challenge er også skabt, for at give forskellige interesserede aktører en platform til at udvikle nye energirelaterede idéer gennem samarbejde.

Du kan læse mere om temaet for dette års Nordic Energy Challenge via linket. Her vil du også kunne se detaljerne for, hvilke krav der er til abstraktet, og hvordan resten af konkurrencen vil komme til at se ud. 

Du kan indsende dit abstrakt af dit forslag til tender@nordicenergy.org. Derudover kan du sende en mail til e-mailen, hvis du har spørgsmål omkring dette.

Deadline for indsendelse er senest 1. maj 2022.

Del

Gik du glip af disse nyheder?
UNLEASH Grønland nu åben for ansøgninger

Mellem den 20. og 27. august 2022, vil UNLEASH afholde et Regionalt Innovativt Laboratorium i Nuuk, Grønland! Her vil 200 unge talenter mellem 18-35 år blive samlet fra de Arktisk-Nordiske lande. Du vil kunne udvikle innovative løsninger for Verdensmålene for Bæredygtig Udvikling (Verdensmålene), med hjælp

Læs mere »
Familien Norden
Hvad er familie – hvad er Norden?

Seks unge skuespillere mødes i en forestilling i ZeBU, hvor de i overgangen mellem virkelighed og fiktion diskuterer hvad det at være en del af den nordiske familie betyder for dem – og hvad der splitter dem. To grønlandske, to danske og to norske skuespillere

Læs mere »
NAPA byder velkommen til nye medarbejdere

NAPA byder velkommen til sin nye rådgiver Nina Paninnguaq Skydsbjerg og kommunikationspraktikant Maasi Brøns Chemnitz NAPA er meget glad for at kunne fortælle, at vi har ansat Nina Paninnguaq Skydsbjerg som ny rådgiver i NAPA. NAPA fik 23 ansøgninger til stillingen og Nina Paninnguaq Skydsbjerg

Læs mere »
Seneste nyheder fra NAPA