Foreningen Norden og NAPA inviterer til Nordisk kaffemik

Foreningen Norden og NAPA inviterer til nordisk kaffemik på Nordens dag onsdag den 23. marts 2022 i Katuaq mellem 17.30 – 19.00.

Foreningen Norden i Grønland har 1-års jubilæum på Nordens dag, og vil i den forbindelse, sammen med Nordens institut i Grønland / NAPA, invitere til nordisk kaffemik for alle.  Kaffemikken vil finde sted i Katuaqs udstillingsområde mellem 17.30 – 19.00. Der vil være kaffe, te og kager. Man vil kunne kikke på værker fra KIMIKs udstilling, mens man drikker kaffe.

Før og efter kaffemikken er der mulighed for at deltage i Katuaqs paneldebat om trommedans i nutidigt perspektiv i Venskabssalen, samt i et åben workshop med trommedansere fra Alaska i Lille Salen. Disse sker som led i Katuaqs trommedans festival Katuarpalaaq hele ugen. Katuarpalaaq er bl.a. støttet af Nordens institut i Grønland / NAPA.

Nordens dag er den dag, hvor det nordiske samarbejde gennem Nordisk Råd fejres på datoen, hvor den nordiske grundlov, Helsingforsaftalen, blev underskrevet den 23. marts 1962.

Del

Gik du glip af disse nyheder?
Tang i vandkanten på en strand i Norden
Ansøgningsmodul til Arktisk Samarbejdsprogram lanceret!

NAPA og Ilisimatusarfik har fået lanceret hjemmesiden og ansøgningsmodulet til det Arktiske Samarbejdsprogram, efter Grønland overtog ansvaret for forvaltningen af puljen. Dermed kan projekter med fokus på bæredygtig udvikling i Arktis nu se frem til muligheden for at ansøge til puljen. Siden den endelige beslutning

Læs mere »
Aqqaluk Lynge holder oplæg til Vågn med NAPA
Aqqaluk Lynge besøgte Vågn med NAPA

Grønland og den store verden var temaet, da den grønlandske tidligere politiker og en af grundlæggerne til det politiske parti Inuit Ataqatigiit og forfatter Aqqaluk Lynge besøgte Vågn med NAPA På en ellers ganske almindelig fredag i Nuuk med let tøvejr havde vi et fornemt

Læs mere »
Grønlandske samtaler i Norden: Film

Filmproducer Pipaluk K. Jørgensen og filmskaber Marc Fussing Rosbach debatterer forholdene om filmfolk i Grønland. Lyt eller se samtalen.   NAPA vil i de kommende uger udgive Grønlandske Samtaler i Norden. I dette afsnit taler vi med filmproducer Pipaluk K. Jørgensen og filmskaber Marc Fussing Rosbach.  

Læs mere »
Seneste nyheder fra NAPA