Foreningen Norden og NAPA inviterer til Nordisk kaffemik

Foreningen Norden og NAPA inviterer til nordisk kaffemik på Nordens dag onsdag den 23. marts 2022 i Katuaq mellem 17.30 – 19.00.

Foreningen Norden i Grønland har 1-års jubilæum på Nordens dag, og vil i den forbindelse, sammen med Nordens institut i Grønland / NAPA, invitere til nordisk kaffemik for alle.  Kaffemikken vil finde sted i Katuaqs udstillingsområde mellem 17.30 – 19.00. Der vil være kaffe, te og kager. Man vil kunne kikke på værker fra KIMIKs udstilling, mens man drikker kaffe.

Før og efter kaffemikken er der mulighed for at deltage i Katuaqs paneldebat om trommedans i nutidigt perspektiv i Venskabssalen, samt i et åben workshop med trommedansere fra Alaska i Lille Salen. Disse sker som led i Katuaqs trommedans festival Katuarpalaaq hele ugen. Katuarpalaaq er bl.a. støttet af Nordens institut i Grønland / NAPA.

Nordens dag er den dag, hvor det nordiske samarbejde gennem Nordisk Råd fejres på datoen, hvor den nordiske grundlov, Helsingforsaftalen, blev underskrevet den 23. marts 1962.

Del

Gik du glip af disse nyheder?
wiping the ice cream off your face
”De-arctification” i Nordisk kunst

En kunstnerisk arktisk dialog om ”De-arctification” i forbindelse med en fejring af Laplandsk Kunstnersammenslutnings 30 års jubilæum. Et projekt med titlen De-arctification i Nordisk kunst afvikles i Galleria Lainaamo i Rovaniemi i Finland dagene 11.-13. august 2021. Der vil være workshop, artists talks, en guidet

Læs mere »
Fortæl din mest uhyggelige gyserhistorie til ALLATTA! 4.0

Skrivekonkurrencen Allatta! er på blokken til efteråret, hvor unge kan dyrke deres forfatterpotentialer.  I denne omgang vil temaet være uhyggelige fortællinger. For fjerde gang vil NAPA, Nordens Institut i Grønland i Samarbejde med Kalaallit Atuakkiortut (Grønlands Forfatterforening) afholde skrivekonkurrencen ”Allatta!”, der betyder ”Lad os skrive!”

Læs mere »
Børn og unges kunstværker fra workshop i Sisimiut
NAPA rejser ud i Grønland

Der er ikke nok som kender til NAPA, hvad vi laver og mulighederne i det nordiske samarbejde. Derfor har vi valgt at bruge vores rejsebudget internt i Grønland dette efterår, for at blive bekendt med kulturaktører, både unge og voksne, i hele Grønland. Vi har

Læs mere »
Bilde av direktørens kaffe og kake på sitt skrivebord
Nordisk nytte – hva er nå det?

Så var det tid for årsrapportering. Akkurat nå prøver jeg å beskrive hvordan NAPA i løpet av 2021 har bidratt til nordisk nytte. Jeg skal nok innrømme at å skrive rapport føles som en unyttig oppgave. En rapport i seg selv bidrar ikke til det

Læs mere »
Seneste nyheder fra NAPA