Foreningen Norden og NAPA inviterer til Nordisk kaffemik

Foreningen Norden og NAPA inviterer til nordisk kaffemik på Nordens dag onsdag den 23. marts 2022 i Katuaq mellem 17.30 – 19.00.

Foreningen Norden i Grønland har 1-års jubilæum på Nordens dag, og vil i den forbindelse, sammen med Nordens institut i Grønland / NAPA, invitere til nordisk kaffemik for alle.  Kaffemikken vil finde sted i Katuaqs udstillingsområde mellem 17.30 – 19.00. Der vil være kaffe, te og kager. Man vil kunne kikke på værker fra KIMIKs udstilling, mens man drikker kaffe.

Før og efter kaffemikken er der mulighed for at deltage i Katuaqs paneldebat om trommedans i nutidigt perspektiv i Venskabssalen, samt i et åben workshop med trommedansere fra Alaska i Lille Salen. Disse sker som led i Katuaqs trommedans festival Katuarpalaaq hele ugen. Katuarpalaaq er bl.a. støttet af Nordens institut i Grønland / NAPA.

Nordens dag er den dag, hvor det nordiske samarbejde gennem Nordisk Råd fejres på datoen, hvor den nordiske grundlov, Helsingforsaftalen, blev underskrevet den 23. marts 1962.

Del

Gik du glip af disse nyheder?
Grønlandske kultursamtaler i Norden: Teater

Teaterchef i nationalteatret Susanne Andreasen og Vivi Sørensen, der er studieansvarlig i samme hus, snakker om hvor vigtigt teater er for samfundet i Grønland. Lyt eller se samtalen.   NAPA vil i de kommende uger udgive Grønlandske Samtaler i Norden. I dette afsnit taler vi med

Læs mere »
Seneste nyheder fra NAPA