Pauliina Oinonen bliver konstitueret direktør i NAPA

For at sikre en god overgang indtil en ny direktør er ansat, er det blevet besluttet at konstituere en midlertidig direktør i NAPA.

Søren Würtz, direktør i NAPA, Nordens Institut i Grønland, har meddelt sin beslutning om at forlade sin stilling i NAPA pr. 30. april 2024.

For at sikre en glidende overgang indtil en ny direktør bliver fundet, har Nordisk Ministerråd udpeget Pauliina Oinonen til at fungere som midlertidig direktør.

Pauliina, som kommer fra Finland, blev en del af NAPA som rådgiver i januar 2022. Siden da har hun arbejdet med NAPA’s Kulturstøtteprogram, Arktisk Samarbejdsprogram og Info Norden, hvor hun har vist sit engagement og forståelse for kulturel formidling og nordisk samarbejde.

Selvom Søren formelt først forlader sin stilling den 30. april, vil Pauliina Oinonen tage over ansvaret for den daglige ledelse af NAPA med øjeblikkelig virkning. For spørgsmål eller yderligere information, er det Pauliina Oinonen man allerede skal kontakte fra nu af, hvis man har spørgsmål.

Nordisk Ministerråd er i gang med en søgeproces for at finde en permanent efterfølger til stillingen som direktør for NAPA.

NAPA vil desuden takke Søren for hans indsats for institutionen og det nordiske samarbejde.

Del

Pauliina Oinonen

Konstitueret Direktør

Kontakt mig omkring:

Jeg taler disse sprog:   

Gik du glip af disse nyheder?
Åbning af Nuuk Snow Festival 2021
Nuuk Snow Festival 2021 er åbnet

Nuuk Snow Festival 2021 åbnede i dag torsdag 4. marts kl. 10, og vil vare frem til søndag 7. marts. 8 hold fra Nuuk vil arbejde med sneblokkene ved Nuutoqaq i 4 dage, og præmieoverrækkelsen vil ske søndag 7. marts om eftermiddagen kl. 14. På

Læs mere »
Det første webinar for Arktisk Samarbejdsprogram afholdt

Nordens institut i Grønland / NAPA og Ilisimatusarfik har afholdt det første infomøde om Arktisk Samarbejdsprogram den 18. januar 2022, der blev afholdt online som webinar. Der var omkring 70 deltagere fra bl.a. Grønland, Danmark, Norge, Finland og Island. På webinaret blev der informeret om

Læs mere »
Grønlandske kultursamtaler i Norden: Teater

Teaterchef i nationalteatret Susanne Andreasen og Vivi Sørensen, der er studieansvarlig i samme hus, snakker om hvor vigtigt teater er for samfundet i Grønland. Lyt eller se samtalen.   NAPA vil i de kommende uger udgive Grønlandske Samtaler i Norden. I dette afsnit taler vi med

Læs mere »