Fra Grønland til Alaska: Unge Grønlandske performere forbereder sig til AWG med stil

De unge talentfulde performere fra Grønland, Poul Erik Kristiansen, Hans Lili Karlsen, Qarsoq Rasmussen, Petra Bidstrup, Aviaaja Korneliussen og Louisa Ignatiussen er i fuld gang med forberedelserne til kulturshowet til Arctic Winter Games 2024 i Mat-su, Alaska.
 
Torsdag fik de unge performere deres tøj til Arctic Winter Games, hvor de blandt andet fik disse flotte røde anorakker designet af Meqqusaalik.
 
Denne uge vil de unge rejse fra de grønlandske fjelde og sætte kursen mod Alaskas dal på en kulturel eventyr, og vi glæder os til at se deres helt eget produceret kulturshow.
 
NAPA er tovholdere på det grønlandske kulturbidrag til Arctic Winter Games 2024. Den grønlandske kulturdelegation skal efter rejsen til Alaska på tour i Island og Færøerne, hvor de skal mødes unge i de andre lande.
 
Arctic Winter Games kulturprogram er støttet af Tips- og Lottomidlerne, Sermeq Puljen, Grønlands Kunstfond, Nuuk Lokaludvalg, Nordisk Ministerråds VOLT-program, GIF Grønlands idrætsforbund og NAPA.

Del

Gik du glip af disse nyheder?
Børn og unges kunstværker fra workshop i Sisimiut
NAPA rejser ud i Grønland

Der er ikke nok som kender til NAPA, hvad vi laver og mulighederne i det nordiske samarbejde. Derfor har vi valgt at bruge vores rejsebudget internt i Grønland dette efterår, for at blive bekendt med kulturaktører, både unge og voksne, i hele Grønland. Vi har

Læs mere »
17 arktiske samarbejdsprojekter finansieret indtil videre

Arktisk Samarbejdsprogram, administreret af NAPA, Nordens Institut i Grønland og Ilisimatusarfik, Grønlands Universitet, har indtil videre bevilget midler til 17 projekter i år med et samlet beløb på 7 mio. DKK. Arktisk Samarbejdsprogram har til formål at fremme nordisk samarbejde i Arktis og bidrage til

Læs mere »
NAPA har sommerferie

NAPA har sommerferie NAPA’s kontor har sommerlukket 28. juni – 9. juli, men du kan sende mail til napa@napa.gl. Mails vil blive besvaret i denne periode. NAPA har sommerferie fra 12. juli og åbner igen 2. august. NAPA ønsker dig en god sommer! Del Del på facebook

Læs mere »