Muligheder i NAPA

Hos NAPA lærer og udvikler vi os i samarbejde med andre. Vi samarbejder tæt med mange aktører, hovedsageligt i Grønland, men vi har også et tæt samarbejde med de øvrige kulturinstitutioner i det Nordisk Ministerråd.
 

Som institution arbejder vi meget med at formidle og kommunikere. Vi fortæller Norden om de forskellige perspektiver og aktiviteter i Grønland. Derudover kommunikerer vi inden for Grønland og Norden.

 

Vi gør dette, fordi vi følger vores strategi:

 

  • Arktiske perspektiver skal blive set og anerkendt i hele Norden
  • Vi vil bidrage til at øge nordisk tillid
 

Den bedste måde at sørge for, at vores værdier, Åbenhed, Tillid og Lighed bliver overholdt, er ved at formidle. Vi videregiver selv informationer via vores hjemmeside og sociale medier. Men en anden form for formidling er også muligt, og det er igennem interviews.

 

Ved at åbne vores dør for folk, der ønsker at snakke med os, formidler vi til et bredere publikum. Samtidig lærer og udvikler vi os som institution. Vores dør er åben for dem, som ønsker kontorplads hos os, og vi har altid en åben dør for studerende, der ønsker at komme i kontakt med os. Om end det handler om interviews til nyheder eller til opgaver, er vi altid glade for at bidrage.

 

Eksempel på interview

Tilbage i oktober 2021, tog Karen Motzfeldt muligheden for at interviewe direktøren for NAPA, Anne Mette Gangsøy. Karen er studerende i Master i Journalistik ved Ilisimatusarfik.

– Mit oprindelige tema måtte i sidste øjeblik overgå til en plan b. Med meget kort varsel og stor entusiasme stillede Anne Mette sig til rådighed for mig som studerende og for interviewet. Det gjorde det muligt for mig at færdiggøre min obligatoriske opgave. Det gav mig også muligheden for at møde et engageret og entusiastisk menneske med stor viden, erfaring og nysgerrighed på mit emne, siger Karen.

Du kan læse Karens opgave ”Har du tændt en gnist i dag” om Anne Mette her.

 

Det er altid dejligt

Hos NAPA kan man få informationer om forskellige aspekter inden for kultur og nordisk samarbejde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for kilder eller information. Hvad end om det er inden for kultur, norden eller vores arbejdsmetoder.

– Jeg lærer i mødet med andre. NAPA som arbejdsplads lærer og udvikler os i møde med andre. Det er især interessant at møde studerende, som har et frisk blik på vores institution og er relativt nye i arbejdslivet. De ser ofte ting, som vi er blevet blinde for, siger direktøren for NAPA.

Det er ikke kun direktøren, som du kan tage en snak med. Alle medarbejderne inden for NAPA holder styr på forskellige opgaver. Du kan følge linket og se, hvem du kan snakke med.

Del