Det første webinar for Arktisk Samarbejdsprogram afholdt

Nordens institut i Grønland / NAPA og Ilisimatusarfik har afholdt det første infomøde om Arktisk Samarbejdsprogram den 18. januar 2022, der blev afholdt online som webinar.

Der var omkring 70 deltagere fra bl.a. Grønland, Danmark, Norge, Finland og Island.

På webinaret blev der informeret om programmet, og der var også plads til at deltagerne kunne stille spørgsmål omkring projekter som blev besvaret fra NAPA og Ilisimatusarfik.

Spørgsmålene var fx om ansøgere kan se eksempler på et budget, om der er ansøgningsfrister hvert år og om projektet skal været nyt inden man søger osv.

Du kan se spørgsmål og svar fra webinaret på dansk og engelsk.

Ansøgningsfristen er 15. februar 2022.

Læs mere om Arktisk Samarbejdsprogram 

Del

Gik du glip af disse nyheder?
Børn og unges kunstværker fra workshop i Sisimiut
NAPA rejser ud i Grønland

Der er ikke nok som kender til NAPA, hvad vi laver og mulighederne i det nordiske samarbejde. Derfor har vi valgt at bruge vores rejsebudget internt i Grønland dette efterår, for at blive bekendt med kulturaktører, både unge og voksne, i hele Grønland. Vi har

Læs mere »
NAPAs nye projektkoordinator med fart over feltet

Maannguaq Rosing er NAPAs nye projektkoordinator. Som en racerkører på en Formel-1 bane, så er hun allerede godt kørende.  Det er mandag morgen, 15. august, og en glad Maannguaq Rosing træder ind ad dørene hos NAPA. Det er nemlig hendes første arbejdsdag på kontoret, hvor

Læs mere »
Seneste nyheder fra NAPA