Creative Business Academy International Weekend aflyst

Det er med stor beklagelse, at NAPA skriver for at meddele, at vi desværre er nødt til at aflyse NAPAs internationale event, Creative Business Academy International Mentor Weekend, som var planlagt til slutningen af april.

Den uheldige årsag til aflysningen er, at vi simpelthen ikke har tilstrækkelige ressourcer til at afholde arrangementet som planlagt. Vi ærgrer os at skulle meddele dette så tæt på datoen for arrangementet, men trods vores bestræbelser har vi ikke kunnet finde alternative løsninger.

Vi er taknemmelige for den støtte og interesse, der er blevet vist for vores event, og vi beklager, at vi ikke kan leve op til forventningerne denne gang. 

 

Del

Gik du glip af disse nyheder?
En gruppe unge musikere på scenen i lilla lys
Nordens unge musikere

GFD Collective, en samling af forskellige musikere fra henholdsvis Grønland, Færøerne og Danmark fik afholdt workshops og koncerter i Grønland i slutningen af 2021. Deres mål? At vække opmærksomhed og interesse for nordens individuelle kulturer, identiteter og sprog igennem den musik som de laver i

Læs mere »
Ny undervisningsbog om lov og demokrati

Nuuk Kunstmuseum og kunstner Stine Marie Jacobsen har udgivet en undervisningsbog om lov og demokrati under projektet Law Shifters. Law Shifters er et kunstprojekt målrettet børn og unge af kunstner Stine Marie Jacobsen. I 2019 var projektet på Nuuk Kunstmuseum. Law Shifters har gennem de

Læs mere »