Åbning af Nuuk Snow Festival 2021

Nuuk Snow Festival 2021 er åbnet

Nuuk Snow Festival 2021 åbnede i dag torsdag 4. marts kl. 10, og vil vare frem til søndag 7. marts.

8 hold fra Nuuk vil arbejde med sneblokkene ved Nuutoqaq i 4 dage, og præmieoverrækkelsen vil ske søndag 7. marts om eftermiddagen kl. 14. På grund af de få hold, der kan deltage, har man i år ikke valgt at kategorisere sneskulpturerne i non-figurativ og figurativ. Alle kan deltage i festivalen, og det er gratis.

“NAPA har tidligere støttet nordiske holds deltagelse på festivalen med rejsestøtte, senest i 2020. I år har NAPA ikke fået ansøgninger til nordisk deltagelse grundet Covid19 restriktioner, men vi håber på nordiske hold vil deltage næste gang”, siger Anne Mette Gangsøy, direktør på NAPA.

”De nordiske hold kan være med til at inspirere lokale til at arbejde internationalt og deltage ved andre sneskulpturfestivaler. Desuden håber vi at et nordisk hold vil få knyttet bånd til lokale skulptører som de kunne have lyst til at samarbejde med i fremtiden” sagde arrangør af Nuuk Snow Festival Maannguaq Rosing om nordisk deltagelse i 2020.

Del

Andet nyt
Arktisk Samarbejdsprogram i Grønlands hænder

10 millioner danske kroner. Så meget står Nordisk Rådgivningskomité for Arktis (NRKA) til at skulle uddele årligt til projekter, der arbejder for arktisk bæredygtighed. Den åbne pulje bestemmes årligt, og det endelige beløb fastsættes i december. På Nordisk Råds 73. Session blev det endeligt besluttet,

Læs mere »
Rådgiver for NAPA, Pauliina Oinonen
Klar og parat til at rådgive

NAPAs rådgiver er på plads. Tjansen blev taget af Pauliina Oinonen, og hun er klar til at vise, hvad hun kan! Trods vinterstormene i januar 2022 ankom vores rådgiver – dog en hel uge forsinket. Pauliina kommer oprindeligt fra Finland, men hun har boet i

Læs mere »