15. oktober er der frist for projekter op til 200.000 kr. i NAPAs kulturstøtteprogram

NAPA – Nordens Institut i Grønland – modtager mange gode ansøgninger i vores kulturstøtteprogram. Men få hvor kultur skaber en bæredygtig fremtid. Vi efterlyser især projekter der kombinerer kultur med bæredygtighed. Ansøgningsfristen for projekter mellem 100.000 og 200.000 kroner er den 15. oktober 2023.

NAPAs kulturstøtteprogram søger ansøgere, der brænder for at forme fremtiden for vores planet gennem kunst og kultur. Vi opfordrer projektledere, kunstnere, og kulturorganisationer til at deltage i muligheden for at realisere deres visioner og skabe en positiv indvirkning på næste generations forståelse af vores verdens fremtid.

NAPA efterlyser særligt projekter, der arbejder på at styrke børns og unges engagement i miljø og bæredygtighed. Det kan være projekter, der kan omfatte kunstneriske forestillinger, udstillinger, workshops, litterære, film, billedkunst eller andre kulturelle initiativer, der kan bidrage til at øge opmærksomheden om miljøet og bæredygtige emner.

Alle øvrige kulturprojekter er naturligvis også velkomne til at ansøge ved fristen. Ansøgning sker via NAPAs ansøgningsportal https://napa.gl/da/stoette/.

Efter deadline d. 15. oktober træffer bestyrelsen beslutning på et møde d. 11. november.

Du kan kontakte NAPA for sparring og rådgivning på napa@napa.gl.

Del

Gik du glip af disse nyheder?
NAPA rejser til Nordgrønland på info-rejse

NAPA rejser til Nordgrønland i perioden 24. august til den 8. september 2021. NAPA vil mødes med børn, lærere og borgere for at fortælle om deres nordiske muligheder, lave workshop for børn. NAPA vil også holde Tamassa, der er NAPAs åbne rådgivning om nordiske støttemuligheder,

Læs mere »
Johanne Lykke Holm og Niviaq Korneliussen
Forfattersamtale – Niviaq Korneliussen og Johanne Lykke Holm

I anledningen af Nordisk Råds Litteraturpris 2021 mødes de nominerede i en stribe forfattersamtaler. Onsdag den 5. maj kl. 14 (grønlandsk tid) snakker Niviaq Korneliussens med den svenske nominerede, Johanne Lykke Holm. Niviaq Korneliussen har lige modtaget Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat (læs mere her) og

Læs mere »
Grønlandske samtaler i Norden: Film

Filmproducer Pipaluk K. Jørgensen og filmskaber Marc Fussing Rosbach debatterer forholdene om filmfolk i Grønland. Lyt eller se samtalen.   NAPA vil i de kommende uger udgive Grønlandske Samtaler i Norden. I dette afsnit taler vi med filmproducer Pipaluk K. Jørgensen og filmskaber Marc Fussing Rosbach.  

Læs mere »