Dans over Hovedet Maliina Jensen og Kate Lawrence

Kulturen er sprællevende

Danser Maliina Jensen har med støtte fra blandt andre NAPA taget dansen ud af sine rammer, og vækket Nuukborgernes nysgerrighed sammen med danseren Kate Lawrence.

Slutningen af juli måned bød ikke blot på solskin og varme, men også på en oplevelse uden lige, da danser Maliina Jensen fremviste sit danseprojekt Dans over Hovedet sammen med danser Kate Lawrence.

På Grønlandsbankens sydvendte facade kunne folk se til fra parkeringspladsen, mens dansere, suspenderet flere etager oppe ad bygningen imponerede med deres koreografi.

For Maliina handlede projektet om at tage dansen ud af studiet, ud af teateret, og sætte den ind i bybilledet i en form, som kunne komplementere bygningens arkitektur, og skabe nysgerrighed og undren hos de forbipasserende.

Danseinstallationen foregik i dagene 28.-31. juli, og er produceret af Maliina Jensen i samarbejde med Grønlandsbanken.

Dans over Hovedet – en danseinstallation som får dig til at kigge op er støttet af NAPA, Sermeq Fonden, Nunatta Isiginnaartitsisarfia, GNC Aps. og Vertical Dance Kate Lawrence.

Del

Del på facebook
Del på linkedin
Andet nyt
Forfatterportrætter
Mød de nominerede til Nordisk Råds Litteraturpris

Den 14. april er der premiere på en ny serie med livestreamede forfattersamtaler med de nominerede til Nordisk Råds Litteraturpris. Hver uge skal vi møde nogle af de aktuelle forfattere for at tale om overlevelse, galskab, relationer, rejselyst, forfald og andre perspektiver, som deres værker

Læs mere »