Dans over Hovedet Maliina Jensen og Kate Lawrence

Kulturen er sprællevende

Danser Maliina Jensen har med støtte fra blandt andre NAPA taget dansen ud af sine rammer, og vækket Nuukborgernes nysgerrighed sammen med danseren Kate Lawrence.

Slutningen af juli måned bød ikke blot på solskin og varme, men også på en oplevelse uden lige, da danser Maliina Jensen fremviste sit danseprojekt Dans over Hovedet sammen med danser Kate Lawrence.

På Grønlandsbankens sydvendte facade kunne folk se til fra parkeringspladsen, mens dansere, suspenderet flere etager oppe ad bygningen imponerede med deres koreografi.

For Maliina handlede projektet om at tage dansen ud af studiet, ud af teateret, og sætte den ind i bybilledet i en form, som kunne komplementere bygningens arkitektur, og skabe nysgerrighed og undren hos de forbipasserende.

Danseinstallationen foregik i dagene 28.-31. juli, og er produceret af Maliina Jensen i samarbejde med Grønlandsbanken.

Dans over Hovedet – en danseinstallation som får dig til at kigge op er støttet af NAPA, Sermeq Fonden, Nunatta Isiginnaartitsisarfia, GNC Aps. og Vertical Dance Kate Lawrence.

Del

Andet nyt
LOGOKONKURRENCE

Logo til projektet: SULINIUT MII   LOGOKONKURRENCE – vil du vinde 5.000 DKK? Så læs videre! I forbindelse med NAPA’ s projekt SULINIUT MII (på grønlandsk: børn og unge er med) har vi brug for et frisk og ungdommeligt logo. Lidt om projektet NAPA fortæller

Læs mere »
Allatta!-vinder får Nordisk Råds Litteraturpris 2021

Nordisk Råds Litteraturpris er for første gang blevet tildelt en grønlandsk forfatter, da Niviaq Korneliussen den 2. november vandt prisen. Skuespilhuset i København er ved at falde til ro igen. Tina Dickow er netop gået af scenen efter at have leveret sangen ”Hjertestorm” sammen med

Læs mere »
Børn og unges kunstværker fra workshop i Sisimiut
NAPA møder børn og unge i Diskobugten

NAPA rejser til Diskobugten i perioden fra den 3. juni til den 18. juni 2021. NAPA vil mødes med børn og unge samt lærere for at fortælle om deres nordiske muligheder samt lave drømmeworkshop på nogle af skolerne i Diskobugtens byer. Borgerne kan også møde

Læs mere »