Dans over Hovedet Maliina Jensen og Kate Lawrence

Kulturen er sprællevende

Danser Maliina Jensen har med støtte fra blandt andre NAPA taget dansen ud af sine rammer, og vækket Nuukborgernes nysgerrighed sammen med danseren Kate Lawrence.

Slutningen af juli måned bød ikke blot på solskin og varme, men også på en oplevelse uden lige, da danser Maliina Jensen fremviste sit danseprojekt Dans over Hovedet sammen med danser Kate Lawrence.

På Grønlandsbankens sydvendte facade kunne folk se til fra parkeringspladsen, mens dansere, suspenderet flere etager oppe ad bygningen imponerede med deres koreografi.

For Maliina handlede projektet om at tage dansen ud af studiet, ud af teateret, og sætte den ind i bybilledet i en form, som kunne komplementere bygningens arkitektur, og skabe nysgerrighed og undren hos de forbipasserende.

Danseinstallationen foregik i dagene 28.-31. juli, og er produceret af Maliina Jensen i samarbejde med Grønlandsbanken.

Dans over Hovedet – en danseinstallation som får dig til at kigge op er støttet af NAPA, Sermeq Fonden, Nunatta Isiginnaartitsisarfia, GNC Aps. og Vertical Dance Kate Lawrence.

Del

Andet nyt
LOGOKONKURRENCE

Logo til projektet: SULINIUT MII   LOGOKONKURRENCE – vil du vinde 5.000 DKK? Så læs videre! I forbindelse med NAPA’ s projekt SULINIUT MII (på grønlandsk: børn og unge er med) har vi brug for et frisk og ungdommeligt logo. Lidt om projektet NAPA fortæller

Læs mere »
Hvem er vi? Skriv!

Sammen med den franske fotograf Charlotte Lakits har NAPA lavet skriveworkshops for unge. Fra tanke til papir for at portrættere moderne unge i GrønlandStemningen var intens og livlig på de foreløbig to skriveworkshops, som NAPA har været med til at realisere. Skriveglæden, den sproglige nysgerrighed

Læs mere »
Åbning af Nuuk Snow Festival 2021
Nuuk Snow Festival 2021 er åbnet

Nuuk Snow Festival 2021 åbnede i dag torsdag 4. marts kl. 10, og vil vare frem til søndag 7. marts. 8 hold fra Nuuk vil arbejde med sneblokkene ved Nuutoqaq i 4 dage, og præmieoverrækkelsen vil ske søndag 7. marts om eftermiddagen kl. 14. På

Læs mere »