Vågn med NAPA

Den første fredag i hver måned inviterer vi til Vågn med NAPA. Det er en hyggelig og uforpligtende morgenmadssalon for alle, der lægger vejen forbi. Hver gang får vi besøg af en kulturgæst, der fortæller om et aktuelt emne.

 

Tanken er, at man i et uformelt miljø kan møde andre kunstnere og kulturaktører, få sparring og inspiration til projekter, ansøgninger eller andet, give indspark til andres kommende projekter og spise morgenmad, mens man lærer noget nyt.

 

Programmet er altid fast og ser således ud:
08.30: Vi byder på morgenmad
09.00: Præsentationsrunde
09.10: Oplæg fra en kulturaktør
09.30: Spørgsmål og fri snak
10.00: Tak for i dag – af sted på arbejde med jer

 

Kulturgæster i 2020-21 har omfattet sanger Zika – Ida Kleist, sekretariatsleder for Ligestillingsrådet i Grønland Inge Olsvig Brandt, forfatter og musiker Juuaka Lyberth, samfundsdebattør Vivi Vold, aktivist og kunstner Seqininnguaq Q. Poulsen samt tidligere formand for ICC, politiker og forfatter Aqqaluk Lynge. 

ÎVA live on stage - from the Nordic Remix case video
Informasjon og kommunikasjon

Informasjon og kommunikasjon om nordisk språk, kultur og identitet Ved skiftet av direktør i 2020 fikk vi tilbakemeldinger om at NAPA og Nordisk Ministerråd ikke er godt kjent i Grønland. “Barn og unge kjenner ikke til mulighetene til å realisere seg selv i et nordisk

Læs mere »
kort over Grønland med kontaktpersoner i de enkelte byer
NAPAs inforejser

NAPAs inforejser Vi har i mange år tænkt, at kunstnere og kulturaktører kendte NAPA rundt omkring i landet, og de, der havde brug for hjælpen, søgte den. I sommeren 2020 fik vi dog muligheden for at komme med på en oplysningsrejse arrangeret af Center for

Læs mere »
Nuuk Nordisk Kulturfestival

Nuuk Nordisk Kulturfestival er en ugelang fejring af kunst og kultur i alle afskygninger – langt fra hjertet af Norden, men tæt på hjertet af det nordiske samarbejde. Siden 2015 har Nuuk Nordisk Kulturfestival været med til at sætte standarden for, hvor langt kunst og kultur kan komme inden for det nordiske samarbejde.

Læs mere »