Audition til Arctic Winter Games Performance

Er du mellem 14 og 19 år? 

 

Elsker du kultur og performance? 

 

Vil du gerne med til Alaska, Færøerne og Island i marts 2024? 

Så skal du da være med til at lave og vise det grønlandske kultur-indslag til næste års Arctic Winter Games! Vi glæder os til at se din audition-video!

 

Hvem kan auditione?

Unge der er mellem 14 og 19 år gamle i december 2023 kan søge! Vi skal samle 6 unge fra hele landet.

 

Hvordan kommer jeg til audition?

Brug din mobil til at lave en lille video!

 

Hvad skal min video indeholde?

  • En introduktion til dig! Hvem er du? Hvad laver du i din hverdag? Hvad drømmer du om i fremtiden? Hvorfor skal lige præcis DU være med?Vi vil gerne kunne mærke din personlighed. Det er vigtigt at det er tydeligt i din video.
  • Vi vil gerne se hvad du er dygtig til! Spiller du musik? Synger du? Elsker du dans, gymnastik, at bevæge dig? Danser du maskedans, spiller du tromme, er du historiefortæller eller er du sjov? Så vis det frem!

Du vælger selv hvad du vil vise os. Vi vil gerne se hvad du er god til og synes er sjovt.

Din video skal være 2-5 minutter lang.

 

Hvem ser min video?

Det er holdet, der arbejder med Arctic Winter Games, som kommer til at se din video. Den bliver ikke vist til andre eller delt nogen steder.

Hvordan sender jeg min video til jer?

Du skal sende den gennem www.wetransfer.com til: kuluk@napa.gl

Er der en deadline?

Du skal sende os din video allersenest d. 10 oktober 2023 kl 20:00.

Hvad sker der, når jeg har sendt min video?

Holdet bag AWG skal se alle videoerne og udvælge de finalister, der bliver inviteret til en samtale med os. Alle, der har indsendt en audtion-video, får besked om de er gået videre til samtalen d. 16 oktober.

 

Vi glæder os til at se dig!

Jaqqa og Kuluk – NAPA 

Del

Andre projekter
En stor gruppe af nordens unge
Weekend-camp med nordens unge

NUBF – Nordens Unge i Bæredygtige Fællesskaber – er et projekt, lavet af DUF – Dansk Ungdoms Fællesråd – som har til formål at skabe stærkere bånd mellem unge på tværs af hele Norden. I led med dette, lavede NUBF tilbage i 2020, et årligt

Læs mere »
NAPA uddeler 520.000 kroner til kunst- og kulturprojekter

Bestyrelsen i NAPA, Nordens Institut i Grønland har i februar valgt at støtte fem unikke projekter til årets første store ansøgningsrunde.  I den seneste runde af NAPA’s kulturstøtteprogram har en række kunst- og kulturprojekter med fokus på børn og unge, bæredygtighed og det arktiske perspektiv

Læs mere »
The Lost Norsemen

The Lost Norsemen: Mød nordboerne – de grønlandske vikinger På udstillingen The Lost Norsemen kunne man gå på opdagelse i vikingernes fodspor i Grønlands fantastiske landskab og ruinerne efter dem. Via virtual reality kunne man opleve, hvor og hvordan de boede og levede. Det var

Læs mere »