LOGOKONKURRENCE

Logo til projektet: SULINIUT MII
 
LOGOKONKURRENCE – vil du vinde 5.000 DKK? Så læs videre!

I forbindelse med NAPA’ s projekt SULINIUT MII (på grønlandsk: børn og unge er med) har vi brug for et frisk og ungdommeligt logo.

Lidt om projektet
NAPA fortæller de grønlandske skolebørn og unge om deres muligheder i det nordiske samarbejde. Hvordan kan børn indlede et skolesamarbejde med andre nordiske skolebørn og søge om støtte til at besøge den anden klasse på Færøerne, Norge og Åland osv. Vi fortæller også de unge at de kan rejse til et af de andre nordiske lande og arbejde på en fabrik eller hotel osv. i sommerferien.

Vi fortæller børn og unge om hvordan de kan få ide til at lave et projekt med et danseshow, rapsang, maleworkshop eller et teaterstykke osv., og få hjælp af de voksne til at søge til NAPA og måske få bevilget rejse eller projektstøtte. Til sidst maler børn og unge deres drømme, lærer at spille guitar eller andet i en workshop.

Hvem kan deltage
Du er barn, ung eller en voksen, eller en klasse. Udfold dine kreative evner og send os dit forslag til vores nye logo for projektet SULINIUT MII (børn og unge er med).
Vi efterspørger et logo der er grafisk enkel og i farver

  • Positivt og signalerer noget frisk og ungdommeligt
  • Sjov og dynamisk
  • Grønlandsk identitet

Forslag til nyt logo skal være NAPA i hænde senest torsdag den 15. april 2021. Med forslaget skal der også afleveres en skriftlig forklaring på betydningen af logo’et og hvordan logo’et hænger sammen med SULINIUT MII.

Det nye logo og skaberen vil blive offentliggjort efter konkurrencen.
Dit logo skal sendes på e-mail til: napa@napa.gl

Vi glæder os til at se din flotte bud!