Gå på opdagelse i vikingernes fodspor i Grønlands fantastiske landskab og ruinerne efter dem, og oplev, hvor og hvordan de boede og levede, når Norse Theme Parks i samarbejde med Trida Media tager dig på den vildeste rejse gennem den grønlandske natur, og fakta og fiktion glider sammen.

Mærk, hvordan tiden skrues tilbage, og du bliver ét med fortid og nutid. Undervejs besøger du spændende årtusindgamle landemærker, som ifølge Unesco verdensarv er bevaringsværdige for eftertiden og vores forståelse af både vikinge- og inuitkulturen. Find ud af, hvordan – eller om – nordboerne, de grønlandske vikinger, interagerede med inuitterne, og hvilken betydning det fik for Grønland. Et virtuelt eventyr, der fascinerer såvel store som små. Som at være der selv.

Bliv udfordret og underholdt, besøg Nuuk og Sydgrønland med virtual reality, lær om nordisk mytologi og ligheden med grønlandsk mytologi, og bliv klogere undervejs.

Udstillingen er kommet i stand i tæt samarbejde med kulturhus Katuaq, Royal Arctic Line, Air Greenland og NAPA – Nordens institut i Grønland.

http://greenlandontherocks.com/