Billede fra drømmeworkshop i Tasiilaq 2020: En af de unge har malet et billede med teksten "Jeg blev glad"

NAPA søger praktikant til kommunikation i foråret 2022

Har du lyst til at fremme arktiske perspektiver i hele Norden?

NAPA – Nordens Institut i Grønland søger en praktikant til kommunikation til på vores kontor i Katuaq. Du kommer til at arbejde i et dynamisk team, der arbejder med kulturudveksling i Grønland, Norden, Arktis og de baltiske lande. Vores vigtigste opgave er, at arktiske perspektiver bliver set og anerkendt i hele Norden.

Derudover driver vi informationstjenesten Info Norden Grønland, hvor borgere fra hele Norden kan henvende sig med spørgsmål om at flytte, arbejde, studere eller rejse i Grønland.

Som praktikant hos NAPA skal du arbejde med synliggørelse af vores arbejde inden for kultur, sprog og identitet – både online og ved arrangementer og projekter. Vi arbejder alsidigt og hurtigt – og her er plads til nye idéer og sjove påfund. Du kan i høj grad selv være med til at præge dine arbejdsopgaver og arbejdsdag.

Vi kan tilbyde erfaring med en række kommunikationsopgaver, herunder:

Vi forestiller os, at du er i gang med en lang videregående uddannelse på kandidatniveau som journalist eller i humanistisk eller samfundsvidenskabelig retning, men vi opfordrer alle uanset specifik retning til at søge. Derudover forventer vi, at du:

Det er en fordel (men absolut ikke et krav), hvis du har erfaring med:

Ansøgning, CV og evt. eksamensbevis skal være os i hænde senest 4.januar 2022 og sendes til napa@napa.gl – samtaler gennemføres hurtigst muligt derefter.

Vil du vide mere? Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til
Malin Corlin på malin@napa.gl eller ringe på +299 532573. Du kan læse mere om os på www.napa.gl.

Del

Andet nyt
Nu kan du igen søge støtte til arktiske projekter

Hvert år uddeler Nordisk Ministerråd 7,3 mio. kr. til projekter i Arktisk samarbejdsprogram. Fokus er, at projekterne skal fremme et bæredygtigt Arktis.  Ansøgningsrunden for 2024 er nu åben. Det er muligt at søge frem til 15. februar. NAPA og Ilisimatusarfik administrerer programmet.  Arktisk Samarbejdsprogram har

Læs mere »
Bilde av isfjell
En bro til fremtiden

NAPA – Nordens Institut i Grønland – har i mange år fokuseret på at kunne give de unge muligheder for at udvikle dem selv. Dette gælder i det kunstneriske omfang, men også uddannelsesmæssigt. Derfor giver NAPA studerende mulighed for at være praktikanter ved vores kontor

Læs mere »