Vågn med NAPA

Den første fredag i hver måned inviterer vi til Vågn med NAPA. Det er en hyggelig og uforpligtende morgenmadssalon for alle, der lægger vejen forbi. Hver gang får vi besøg af en kulturgæst, der fortæller om et aktuelt emne.

 

Tanken er, at man i et uformelt miljø kan møde andre kunstnere og kulturaktører, få sparring og inspiration til projekter, ansøgninger eller andet, give indspark til andres kommende projekter og spise morgenmad, mens man lærer noget nyt.

 

Programmet er altid fast og ser således ud:
08.30: Vi byder på morgenmad
09.00: Præsentationsrunde
09.10: Oplæg fra en kulturaktør
09.30: Spørgsmål og fri snak
10.00: Tak for i dag – af sted på arbejde med jer

 

Kulturgæster i 2020-21 har omfattet sanger Zika – Ida Kleist, sekretariatsleder for Ligestillingsrådet i Grønland Inge Olsvig Brandt, forfatter og musiker Juuaka Lyberth, samfundsdebattør Vivi Vold, aktivist og kunstner Seqininnguaq Q. Poulsen samt tidligere formand for ICC, politiker og forfatter Aqqaluk Lynge. 

Creative Business Academy Greenland

Creative Business Academy Greenland Grønlands økonomi er næsten udelukkende baseret på fisk og skaldyr. Det gør økonomien sårbar og giver begrænsninger for de unges mulighed for karrierevalg. Omvendt har Grønland et rigt kulturliv med internationalt potentiale indenfor både musik, scenekunst, mode, film og meget mere.

Læs mere »
Vi er Vestnorden
Vi er Vestnorden

I samarbejde med Norden i Skolen, Nordens Hus i Reykjavik samt Nordens Hus på Færøerne står vi bag projektet “Vi er Vestnorden“. Det er et undervisningsforløb for 7.-10. klasse, som fokuserer på hvad sproget betyder for vores identitetsfølelse.

Læs mere »
ÎVA live on stage - from the Nordic Remix case video
Informasjon og kommunikasjon

Informasjon og kommunikasjon om nordisk språk, kultur og identitet Ved skiftet av direktør i 2020 fikk vi tilbakemeldinger om at NAPA og Nordisk Ministerråd ikke er godt kjent i Grønland. “Barn og unge kjenner ikke til mulighetene til å realisere seg selv i et nordisk

Læs mere »