Styrk din kreative forretning og få internationale netværk Creative Business Academy Greenland – International weekend

Fra den 26. til den 28. april afholder NAPAs Creative Business Academy en international begivenhed for de kreative iværksættere, virksomheder og enkeltpersoner i Grønland.

Formålet med weekenden er at give alle, der arbejder eller samarbejder inden for den kreative sektor, stærkere internationale netværk og bedre mulighed internationaliseringsstrategier, forretningsudvikling. 

Vi har invitereret en række internationale gæster til tre dage med workshop og enkeltmøder. Du kan få sparring fra internationale mentorer og iværksættere fra øst og vest – USA, Canada og naturligvis også fra Norden. Igennem 1:1 sessioner, netværk og møder kan du få nye perspektiver til at udvikle din kreative forretning på den internationale scene.

Skriv til NAPA på napa@napa.gl for at høre mere om Creative Business Academy – International weekend. 

Deltagelse i denne begivenhed er gratis for alle kreative, men det kræver tilmelding til arrangementet.  I særlige tilfælde kan NAPA yde rejsestøtte til dem, der befinder sig uden for Nuuk. Hvis du vil tilmelde dig, vil vi bede dig skrive hvem du er, og kort fortælle os hvad dine behov er.

Mentorer og andre gæster fra forskellige lande vil være til stede under weekenden for at dele deres indsigt om forretningsudvikling. NAPA arbejder aktivt på at sikre deltagelse fra konsulater, ambassader samt repræsentanter i Nordamerika og Canada. 

Foreløbigt program (med forbehold for ændringer):

Fredag den 26.april

Officiel åbning

Tema: Internationalisering

Præsentationer

Speed dating


Lørdag den 27. april

Sektor meetups – musik, fashion, film, håndværk osv.

Individuelle møder – en til en

Dating og aftensmad i NAPA


Søndag den 28. april

Moving forward – offentlig event 

Dette arrangement er en del af Creative Business Academy Greenland, et initiativ fra NAPA, der fokuserer på aktiviteter, der kombinerer økonomisk og kulturel bæredygtighed. Grønland har et rigt kulturliv med internationalt potentiale indenfor både musik, scenekunst, mode, film og meget mere. Kulturens styrker giver mulighed for nye forretningsmuligheder. Men for at indfri dette, skal de kulturelle og kreative iværksættere i Grønland have adgang til faglig sparring, internationale netværk og markeder, bedre viden om personlig branding, brug af medier, ophavsret og meget mere. Weekendens arrangement vil være med til at opfylde disse behov og styrke den kreative sektor i Grønland. 

 

Sponsorer: Grønlandsbanken, Grønlands Selvstyres Tips og Lottomidler, British Embassy Copenhagen og Kommuneqarfik Sermersooq – Erhverv. 

Kontakt:

Søren Würtz

Direktør

Jeg taler disse sprog:   

Jaqqa Petersen

Rådgiver

Jeg taler disse sprog: grønlansk