Foreningen Norden og NAPA inviterer til Nordisk kaffemik

Foreningen Norden og NAPA inviterer til nordisk kaffemik på Nordens dag onsdag den 23. marts 2022 i Katuaq mellem 17.30 – 19.00.

Foreningen Norden i Grønland har 1-års jubilæum på Nordens dag, og vil i den forbindelse, sammen med Nordens institut i Grønland / NAPA, invitere til nordisk kaffemik for alle.  Kaffemikken vil finde sted i Katuaqs udstillingsområde mellem 17.30 – 19.00. Der vil være kaffe, te og kager. Man vil kunne kikke på værker fra KIMIKs udstilling, mens man drikker kaffe.

Før og efter kaffemikken er der mulighed for at deltage i Katuaqs paneldebat om trommedans i nutidigt perspektiv i Venskabssalen, samt i et åben workshop med trommedansere fra Alaska i Lille Salen. Disse sker som led i Katuaqs trommedans festival Katuarpalaaq hele ugen. Katuarpalaaq er bl.a. støttet af Nordens institut i Grønland / NAPA.

Nordens dag er den dag, hvor det nordiske samarbejde gennem Nordisk Råd fejres på datoen, hvor den nordiske grundlov, Helsingforsaftalen, blev underskrevet den 23. marts 1962.

Del

Gik du glip af disse nyheder?
NAPA byder velkommen til nye medarbejdere

NAPA byder velkommen til sin nye rådgiver Nina Paninnguaq Skydsbjerg og kommunikationspraktikant Maasi Brøns Chemnitz NAPA er meget glad for at kunne fortælle, at vi har ansat Nina Paninnguaq Skydsbjerg som ny rådgiver i NAPA. NAPA fik 23 ansøgninger til stillingen og Nina Paninnguaq Skydsbjerg

Læs mere »
Fortæl din mest uhyggelige gyserhistorie til ALLATTA! 4.0

Skrivekonkurrencen Allatta! er på blokken til efteråret, hvor unge kan dyrke deres forfatterpotentialer.  I denne omgang vil temaet være uhyggelige fortællinger. For fjerde gang vil NAPA, Nordens Institut i Grønland i Samarbejde med Kalaallit Atuakkiortut (Grønlands Forfatterforening) afholde skrivekonkurrencen ”Allatta!”, der betyder ”Lad os skrive!”

Læs mere »
Aqqaluk Lynge holder oplæg til Vågn med NAPA
Aqqaluk Lynge besøgte Vågn med NAPA

Grønland og den store verden var temaet, da den grønlandske tidligere politiker og en af grundlæggerne til det politiske parti Inuit Ataqatigiit og forfatter Aqqaluk Lynge besøgte Vågn med NAPA På en ellers ganske almindelig fredag i Nuuk med let tøvejr havde vi et fornemt

Læs mere »
Seneste nyheder fra NAPA