Ansøgningsfrist for større kunst- og kulturprojekter nærmer sig

Den 1. september er sidste frist for ansøgning om mellem 100.000 og 200.000 kroner fra NAPAs Kulturstøtteprogram. Har du et kunst- eller kulturprojekt med grønlandsk relevans og samarbejde med partnere fra det øvrige Norden, skal din ansøgning snart være indsendt.

Den 1. september er sidste chance for at sende din ansøgning til NAPAs Kulturstøtteprogram for projekter, der søger midler op til 200.000 kroner.

NAPAs Kulturstøtteprogram støtter individer, organisationer og aktører, der arbejder med kunst og kultur i hele Norden, så længe projekterne har en grønlandsk dimension. Det betyder, at projekterne skal have mindst én partner bosat i Grønland og én partner bosat i det øvrige Norden.

Programmet har til formål at bidrage til, at Norden bliver verdens mest integrerede og bæredygtige region. Dette opnås ved at støtte kulturprojekter, der fremmer varige samarbejder mellem nordiske og nordisk-arktiske aktører.

Ansøgningen skal indsendes via NAPAs ansøgningsportal: https://napa.onlinelegat.dk/

Ansøgningerne vil blive behandlet af NAPAs bestyrelse, som mødes fysisk i september for at gennemgå de indkomne ansøgninger.

Hvis du er i tvivl eller ønsker vejledning til din ansøgning, kan du kontakte os på napa@napa.gl.

Del

Gik du glip af disse nyheder?