NAPA – Nordens Institut i Grønland – søger rådgiver med flair for at fremme bæredygtige kreative erhverv

Har du lyst til at bidrage til at gøre Arktis og Norden til verdens mest integrerede region og at understøtte en bæredygtig udvikling i de kreative erhverv? 

NAPA er en institution under Nordisk Ministerråd med fire entusiastiske medarbejdere, som gerne vil have en kollega! Vores vigtigste opgaver er at indfri Nordisk Ministerråds strategi. Vi skal:

 • Sikre bæredygtighed og konkurrencekraft. Vores fokus er de kulturelle og kreative erhverv.
 • Arbejde for at arktiske perspektiver bliver set og anerkendt i hele Norden.
 • Arbejde for bæredygtig udvikling – især med fokus på børn og unge.

Dine hovedopgaver bliver at være aktiv i udviklingen af NAPAs nye aktiviteter. Vores mål er at flere kreative kan leve af deres kreative evner. Derved skaber vi social og økonomisk bæredygtighed. Fra idéudvikling og inddragelse til fundraising og implementering af aktiviteter.

Samtidig kan du forvente at skulle at være en del af opgaveløsningen på de opgaver der handler om vores basale drift; informationsvirksomhed i InfoNorden, ansøgninger i vores støtteprogrammer, formidling af nordiske ordninger som Nordplus og Nordjobb.

Vi søger dig, som er/har:

 • Stærk i struktur og systemer
 • Erfaring med og trives med administrationsopgaver
 • Erfaring med forskellige IT-systemer
 • Evner til at udvikle de kulturelle og kreative erhvervs rammer
 • God til at kommunikere med mennesker, forstå deres behov og få dem omsat til aktiviteter, der gør en forskel
 • Flerkulturel forståelse. Gerne med gode sproglige kompetencer på grønlandsk, engelsk samt mindst ét skandinavisk sprog
 • Kendskab til og netværk i Grønland såvel som nordisk kulturliv er en fordel men ikke et krav.

Vi tilbyder:

 • Løn efter kvalifikationer.
 • Ansættelse i et team, hvor vi både har travlt og har det sjovt
 • Generelt gode og fleksible arbejdsvilkår, herunder:

Fleksibel arbejdstid
Mulighed for hjemmearbejde
Betalt telefon og internet hjemme
Betalt træningsabonnement

Ansættelsen sker på en tidsbegrænset kontrakt på fire år med mulighed for forlængelse med yderligere fire år. Den som har en statslig ansættelse i et af de nordiske lande, har ret til orlov/tjenesteledighet for at arbejde hos os. Medarbejdere som rekrutteres fra et af de nordiske lande, har ret til kompensation i forbindelse med flytning og etablering, samt til flytteomkostninger.

Bolig og støtte til flytning mellem nordiske lande

Selvstyret har pligt til at hjælpe med at stille bolig til rådighed for ansatte i NAPA. Erfaringen viser, at der kan gå nogen tid inden man har en permanent bolig. Ved ansøgning skal du angive om du har behov for bolig i Nuuk. NAPA yder støtte til flytning mellem nordiske lande efter Nordisk Ministerråds regler.

Vi er en arbejdsplads som efterstræber mangfoldighed og en jævn balance hvad gælder køn og alder og har som ambition om at have personale fra flere af de nordiske lande. 

Ansøgning

Ansøgning, CV og samt andre relevante dokumenter skal være os i hænde senest 10. maj 2023 kl.23.59 dansk tid.  Samtaler gennemføres fysisk i Nuuk eller digitalt 1-10 arbejdsdage efter ansøgningsfristen.

Vil du vide mere? Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til Søren Würtz på soeren@napa.gl eller ringe på +299 23 62 23 mellem kl. 9 og 16 grønlandsk tid. Du kan læse mere om os på napa.gl.

Tiltrædelse sker efter aftale.

Ansøg her:

https://www.norden.org/da/vacancy/napa-nordens-institut-i-groenland-soeger-raadgiver-med-flair-fremme-baeredygtige-kreative

Del

Gik du glip af disse nyheder?
LOGOKONKURRENCE

Logo til projektet: SULINIUT MII   LOGOKONKURRENCE – vil du vinde 5.000 DKK? Så læs videre! I forbindelse med NAPA’ s projekt SULINIUT MII (på grønlandsk: børn og unge er med) har vi brug for et frisk og ungdommeligt logo. Lidt om projektet NAPA fortæller

Læs mere »
Bilde av direktørens kaffe og kake på sitt skrivebord
Nordisk nytte – hva er nå det?

Så var det tid for årsrapportering. Akkurat nå prøver jeg å beskrive hvordan NAPA i løpet av 2021 har bidratt til nordisk nytte. Jeg skal nok innrømme at å skrive rapport føles som en unyttig oppgave. En rapport i seg selv bidrar ikke til det

Læs mere »
Så er kassen tom

NAPA har uddelt 2,8 millioner kroner over det sidste års tid, og nu er hele puljen brugt op. Dermed er det heller ikke muligt at modtage bevilling, hvis man søger til årets sidste frist, der ellers er 15. december. NAPA ser på det sidste år

Læs mere »