9 december 2019

NAPA har fået nye ansatte på kontoret:

Bula Larsen er bachelor i Sprog, Litteratur og Medier fra Ilisimatusarfik og har i årenes løb bl.a. arbejdet med kultur, sprog og kommunikation. Hun synes, at det nordiske samarbejde er meget spændende med masser af muligheder for samarbejde på kryds og tværs. Bula har tidligere arbejdet på NAPA, som hun er vendt tilbage til nu, og hun glæder sig rigtig meget til at arbejde sammen med nordiske aktører.

Pauliina har en bachelorgrad i nordiske sprog og læser kandidat i West Nordic Studies på Færøernes universitet. Hun er oprindelig fra Finland, og har udviklet sin interesse for det nordiske ved at opleve Island, Danmark, Færøerne og nu Grønland på forskellige måder. Pauliina har været praktikant hos NAPA siden september 2019, og glæder sig til at skrive sit speciale i samarbejde med instituttet under foråret 2020.

Malin er journalist og kandidat i international udvikling og har arbejdet med kommunikation og projektarbejde. Hun har dansk/svensk/norsk ophav og elsker alt nordisk. Hun glæder sig derfor meget over at skulle arbejde med Nordisk Ministerråds informationstjeneste Info Norden.

Vi siger velkommen til vores nye ansatte her i NAPA.